Liga Studenților Basarabeni din Galați a aderat la UNSR


Liga Studenților Basarabeni din Galați (LSBG), membră a Federației Asociațiilor de Basarabeni din România, a decis în cadrul Adunării Generale din  data de 18 aprilie 2013, aderarea la Uniunea Națională a Studenților din România.

Uniunea Națională a Studenților din România este o federație apolitică ce are ca scop reprezentarea intereselor socio-profesionale ale studenților din România.

Reunind organizații studențești din: București, Craiova, Iași, Timișoara, Petroșani, Galați, Târgu-Jiu, Reșița, Pitești, Ploiești, Bacău, federația este un puternic partener de dialog al Ministerului Educatiei si Cercetarii și nu numai.

La baza acestei hotărâri a Adunării Generale stă dorința membrilor asociației de a se integra mai bine în societatea românescă dar și dorința de a intensifica dialogul dintre asociație (LSBG) și autoritățile publice.

Liga Studenților Basarabeni din Galați este o organizație apolitică, independentă, neguvernamentală, nonprofit cu caracter cultural şi social ce funcţionează pe principiile democraţiei şi a libertăţii şi are ca principale scopuri şi obiective: afirmarea şi promovarea valorilor spiritualităţii române tradiţionale în rândurile tinerilor, promovarea drepturilor tinerilor studenţi basarabeni şi educarea lor în spirit naţional, democratic şi pro-european, crearea unei relaţii mai strînse de colaborare între tinerii români: cetăţeni ai României sau din afara graniţelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s