Uniunea Europeană în localitatea ta


Liga Studenților Basarabeni din Galați în parteneriat cu Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galați, Consilul Raional Cahul, Europe Direct Galați și Centrul ,,Pro Europa” Cahul a demarat ieri, 8 mai, proiectul ,,Uniunea Europeană în localitatea ta”. Proiectul își propune să informeze populația Republicii Moldova despre Uniunea Europeană, instituțiile UE, dar și diferite aspecte legate de activitatea Uniunii Europene, prin oferirea unui lot de carte care conține informația necesară. În calitate de beneficiari se numără Liceul Teoretic ,,Ioan Vodă” din Cahul, Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu” din Giurgiulești și Liceul ,,Dimitrie Cantemir” din Cantemir.

Poiectul vine ca o constatare (din partea mea, ca și coordonator al acestuia), că în prezent în Republica Moldova există un vid de informatie în ceea ce privește Uniunea Europeană. Iar cel mai bun mod de a suplini acest vid este o campanie de informare a cetățenilor, astfel încât aceștia să știe ce implică traseul pe care urmează să îl parcurgă Republica Moldova.

Mulțumim instuțiilor partenere. Sunt încântat de deschiderea cu care eu și colegii mei de la Liga Studenților Basarabeni din Galați am fost primiți peste Prut. Iar proiectul de mai sus este doar unul din lungul șir de activități menite să înlesnească integrarea europeană a Republicii Moldova.

CAM03474

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s