Bloggingul – materie de facultate în Galați. Cât trebuie să plătească studenții care vor să devină influenceri


Premieră în învățământul românesc: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va organiza, începând din 2022, cursuri de calificare pentru meseriile de influencer, blogger și vlogger. Reprezentanții instituției își motivează decizia de a introduce aceste materii pe schimbările continue care au loc pe piața muncii.

Programul de studiu a fost aprobat deja de Senatul universității. Cursurile vor fi organizate în cadrul Departamentului de formare continuă şi transfer tehnologic, iar studenții interesaţi se vor putea înscrie din semestrul al doilea.

„De la începutul anului viitor, începând cu luna ianuarie vor începe înscrierile, în momentul în care avem o grupă de 20 de persoane, aceste cursuri se vor desfăşura”, a declarat Alexandru Nechifor, prorectorul și purtătorul de cuvânt al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Cursurile vor fi în module de câte 20 şi 40 de ore şi vor costa cel mult 300 de lei românești, raportat la cursul valutar actual ar însemna puțin peste 1.200 de lei moldovenești.

Mai multe detalii găsiți pe realitatea.md

1 gând despre „Bloggingul – materie de facultate în Galați. Cât trebuie să plătească studenții care vor să devină influenceri”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s